Om Aura Hair

Med 200m fra Spinderiet og 30 sek. fra Langgade St., befinder salonen sig i den rolige ende af Valby, hvor alt er mere overskuelig, nemt at komme til uanset om du er gående, på cykel eller i bil. Der er rig mulighed for parkering lige uden for salonen.

For at minimere sundheds- samt miljøskade, er langt de fleste af vores produkter på frisørenes positivliste, altså godkendte inden for miljø & sundhed. Frisørsalonen er en dame- & herresalon for alle, hvor alle behandlinger udføres i rolig tempo og hvor produkter er valgt med omhu. Du er altid velkommen til at komme ind og få en snak, eller ring/ skriv, hvis du har specifikke ønsker omkring dit hår.

Om Mig

Jeg blev uddannet frisør i 1999 ( den 4-årige ) og hos mig kan du forvente god betjening, i hyggelige omgivelser hvor jeg tager mig god tid til dig. Det er vigitigt for mig at give god vejledning omkring hårpleje, en grundig klipning samt nyttige styling tips, så du selv har mulighed for at pleje og vedligeholde dit hår.

Jeg vælger bevidst sundheds- og miljøvenlige produkter med omtanke, og arbejder målrettet imod "less is more",
hvorfor jeg så vidt muligt holder stylingsproduktforbruget, samt brug af kemi på det minimum.

Scroll to top